Veelgestelde vragen door gebruikers

Jeebo is een verzamelplek met de leukste blogs van Nederland en wij dienen twee doelgroepen, namelijk de lezers en de bloggers. Voor lezers zijn wij de plek om je favoriete blogs te volgen en nieuwe gave blogs te ontdekken en voor bloggers zijn wij de plek om gratis meer traffic te genereren voor je blog zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen. Nou ja, je moet alleen even je blog aanmelden bij Jeebo.

Wat kan ik eigenlijk met Jeebo?

Jeebo is een verzamelplek van de leukste blogs van Nederland, waar je lekker kunt lezen en rondkijken zonder dat je al deze blog moet bezoeken om te kijken of er nieuwe artikelen zijn.

Is Jeebo gratis?

Hier kunnen we kort over zijn: Ja, Jeebo is helemaal gratis en zal dat ook blijven.

Waarom zou ik een account aanmaken?

Je kan Jeebo natuurlijk gebruiken zonder account, alleen kunnen we dan niet echt een selectie voor je maken. Je krijgt dan altijd alle artikelen in één grote collectie te zien. Wanneer je een account aanmaakt kun je blogs volgen en reageren op artikelen, later voegen we ook nog een 'leeslijst functie' toe zodat je artikelen op een later tijdstip terug kunt lezen.

Waar zijn die hartjes voor bij een artikel?

Door op het hartje te klikken (of te tikken op je mobiel) geef je aan dat je het artikel leuk vind. Wij hebben dat 'jeeben' genoemt.

Help! Ik ben mijn wachtwoord kwijt/vergeten!

Geen paniek! Maak gebruik van de wachtwoord vergeten functie om je wachtwoord te veranderen.