Veelgestelde vragen door bloggers

Jeebo is een verzamelplek met de leukste blogs van Nederland en wij dienen twee doelgroepen, namelijk de lezers en de bloggers. Voor lezers zijn wij de plek om je favoriete blogs te volgen en nieuwe gave blogs te ontdekken en voor bloggers zijn wij de plek om gratis meer traffic te genereren voor je blog zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen. Nou ja, je moet alleen even je blog aanmelden bij Jeebo.

Is het doorplaatsen van mijn berichten echt gratis?

Hier kunnen we kort en krachtig over zijn: Ja. Het doorplaatsen van je blogs naar Jeebo is volledig gratis.

Maar dan tonen jullie mijn artikelen zeker in een frame?

Nee, echt niet. Wij vinden dat wat van jou is, ook van jou moet blijven. Jeebo leest enkel je RSS feed uit en plaatst deze artikelen door met een afbeelding afkomstig van jouw artikel. Jeebo laat ook nooit meer dan een paar regels van een blogbericht zien op jeebo.nl. Als Jeebo gebruikers jouw artikel verder willen lezen, kunnen ze via een knop doorklikken naar jouw artikel op jouw blog.

Krijg ik meer bezoekers op mijn blog dankzij Jeebo?

Dit is het allermooiste aan Jeebo. Omdat wij graag zowel de bloggers als de lezers een dienst willen bewijzen, is één van de voordelen van Jeebo voor bloggers het ontvangen van meer traffic.

Ik heb al een account maar wil toch publisher worden

Geen enkel probleem! Wanneer je al een normaal Jeebo account hebt en je wilt toch een publisher account, dan kun je gewoon naar je persoonlijke menu rechtsbovenin de site en klikken op 'blog toevoegen.'

Ik zie niet al mijn artikelen op Jeebo terugkomen, hoe komt dat?

Het kan zijn dat wij geen afbeelding hebben kunnen vinden bij jouw artikel, in dat geval plaatsen wij het artikel niet door. Wij werken aan een functie waarbij je als blogger een melding krijgt van een ontbrekende afbeelding, zodat je deze zelf nog kan toevoegen via Jeebo.

Hoe krijg ik meer volgers voor mijn blog op Jeebo?

De beste manier om snel meer volgers te krijgen is om je huidige fans via je blog te vragen (of Facebook, Twitter, etc) om jouw blog te volgen op Jeebo, zodat je huidige lezers ook makkelijk op de hoogte blijven.